Hovden grendehus - beskjært

Hovden grendehus

Hovden grendehus er eit offentleg allbrukshus, eigd og drifta av Bykle kommune, under kultur og fritid / teknisk drift og eigedom. Her er stor lokal aktivitet med mange tilbod samla under eitt tak og er ein viktig møtestad for innbyggjarar og besøkande. Her er betjent resepsjon i vekene. Triveleg foajéområde med sittegrupper, trådlaust internett, hems med biljard og bordtennis, trådlaust internett, utlån av aviser og tidsskrift og gratis kaffi og te.

Her finn du også bibliotekfilial, gymsal (som kan leigast i ledige periodar) og treningsrom;  åpent for alle utanom reserverte tider.

Dei største brukarane er Setesdal vidaregåande skule, Hovden skigymnas, Fjellgardane skule og Fjellgardane barnehage, Bykle kulturskule, Hovden sportsklubb og andre frivillige lag.

Næringslivet er også ein viktig aktør, i samband med arrangement og selskap når dei treng ekstra plass. i tillegg er det ei stor gruppe privatpersonar som brukar treningsfasilitetar og øvrige tilbod på huset.

  • Til høgre finn du ei oversikt med presentasjon av dei ulike roma i Hovden grendehus.
  • Her ligg også ei oversikt over kva som er tilgjengeleg av utstyr når det gjeld AV, lyd og lys på grendehusa våre i Bykle og på Hovden.


Ordinære opningstider                                       

Mandag til torsdag 08.00 - 22.00
Fredag 08.00 - 16.00

SOMMAR 2017: 

26.06 - 30.06 Mån - fre 10 - 17
03.07 - 06.08   Stengt
07.08 - 20.08 Mån - fre 10 - 17
Frå måndag 21.08   Ordinære opningstider

 

Tips ein ven Skriv ut
Design: Tress Design AS - Programmering: CustomPublish AS